Ik wil mijn Windows 7 startknop terug in Windows 8, 8.1, of 10

Klassieke startknop in Windows 8, 8.1, en 10

Nu je nog steeds gratis je Windows 7- of Windows 8.1 kan upgraden naar de nieuwere Windows 10 omgeving met de daarbij horende nieuwe gebruikers interface, zijn er toch behoorlijk wat mensen die maar wat liever hun oude vertrouwde Windows startknop prefereren in zowel Windows 8, 8.1 als versie 10.

Handig om weten is dat dit probleemloos kan zonder daarbij afbraak te doen aan je nieuwere Windows 8, 8.1 of 10 omgeving en de daarmee gepaarde voordelen.

De gratis verkrijgbare “Classic Shell” applicatie zorgt er voor dat je oude vertrouwde Startknop wederom verschijnt onderaan in de linker hoek terwijl al je Windows 8, 8.1, 10 toeters en bellen blijven functioneren.

Dit maakt het de ideale oplossing voor mensen die stapsgewijs willen kennis maken met de nieuwe Windows werkomgeving.

Je kan de officiële versie van Classic shell gratis downloaden op http://www.classicshell.net/.

Standaard installeert classic shell zich in het Engels. Je kan echter ook Nederlands, of een andere taal kiezen door een bestand te installeren via het tabblad Taal in de Classic Shell instellingen. Als er een update voor de geselecteerde taal voorhanden is, krijg je onderaan in het venster een bericht te zien. Klik dan op de link om de update te installeren.